Spisekort
Hos Bacall Vinbar kan du nyde et udvalg af lækre og enkle retter, der er nøje udvalgt til at komplimentere vores vine. Vores menukort udvikler sig løbende med sæsonens bedste råvarer, og byder bl.a. på charcuteri, delikat fangst dåsemad og aromatiske oste. Til de særlige øjeblikke har vi også kaviar, og for den søde tand har vi en udsøgt dessert. Vi sørger for, at hvert element er tilpasset for at skabe en mindeværdig smagsoplevelse i afslappede rammer.
Se hele vores menukort længere nede på siden.
Spisekort
Croque Monsieur
Bacalls Croque Monsieur serveres med cornichoner og dijonmayo.
95 kr.
Dåsemad
Serveres med brød, grillet citron og mayo.
Fangst røgede Brislinger
95 kr.
Fangst røgede Blåmuslinger
95 kr.
Fangst lynstegt laks
110 kr.
Fangst dansk Ørred
110 kr.
Baerii kaviar m. sprød kartoffel og 30g kaviar
350 kr.
Charcuterie
Serveres med brød, cornichoner, mayo og div. specialiteter, variation af oste og kød.
195 kr.
Confiteret andelår
Et confiteret andelår med sylt og dijonmayo.
125 kr.
Burrata
Burrata, krydderurter, tomater, mandler og balsamico
95 kr.
Serveres med brød, smør og kompot.
3 dejlige oste
95 kr.
Det søde indslag
Solbær is.
75 kr.
En god start
Champagne og snacks
Sprød kartoffelchips og kaviar.
175 kr.
En aften på Bacall
4 serveringer 4 vine
Champagne og snacks.
Valgfri fangst.
Charcuterie.
Sødt.
595 kr.
Salte chips
25 kr.
Salte mandler m/u røg.
30 kr.
Oliven
35 kr.
Brød/smør
35 kr.