
Spisekort
Hos Bacall Vinbar kan du nyde et udvalg af lækre og enkle retter, der er nøje udvalgt til at komplimentere vores vine. Vores menukort udvikler sig løbende med sæsonens bedste råvarer, og byder bl.a. på charcuteri, delikat fangst dåsemad og aromatiske oste. Til de særlige øjeblikke har vi også kaviar, og for den søde tand har vi en udsøgt dessert. Vi sørger for, at hvert element er tilpasset for at skabe en mindeværdig smagsoplevelse i afslappede rammer.
Se hele vores menukort længere nede på siden.
Spisekort
Croque Monsieur
Bacalls Croque Monsieur serveres med cornichoner og dijonmayo.
95 kr.
Dåsemad
Serveres med brød, grillet citron og mayo.
Fangst røgede Brislinger
95 kr.
Fangst røgede Blåmuslinger
95 kr.
Fangst lynstegt laks
110 kr.
Fangst dansk Ørred
110 kr.
20g. Baerii kaviar m. sprød kartoffel
275 kr.
Charcuterie
Serveres med brød, cornichoner, mayo og div. specialiteter.
195 kr.
Anderilette med foie gras
Serveres med brød og sylt
125 kr.
Burrata
Burrata, krydderurter, tomater, mandler og balsamico
95 kr.
Ost
Serveres med brød og smør.
3 dejlige oste
95 kr.
Det søde indslag
Saltkaramel is
75 kr.
En god start
Champagne og snacks
Sprød kartoffelchips og kaviar.
175 kr.
En aften på Bacall
4 serveringer 4 vine
Champagne og snacks.
Valgfri fangst.
Charcuterie.
Sødt.
595 kr.
Salte chips
25 kr.
Peanuts
35 kr.
Salte mandler m/u røg.
45 kr.
Oliven
40 kr.
Brød/smør
45 kr.